8 uur overwerken Apeldoorn

1

Vrijdagavond heb ik mee gedaan met 8 uur over werken. Een groep creatievelingen die samen 8 uur over werken voor het goede doel. Het wordt in verschillende steden georganiseerd, ik ben naar Apeldoorn geweest.

Volgend jaar wordt het ook weer georganiseerd, mocht je creatief zijn en interesse hebben kijk op: www.achtuuroverwerken.nl

Een paar foto's...

Erg leuke locatie, midden op het podium:


Ons groepje:


En wat hebben we in die paar uur gemaakt?
Ons goede doel was stichting Verzorgd, een stichting die mensen met een beperking helpt om weer gelukkig te worden. In plaats van nog meer specialisten naar de ziekte te laten kijken richten hun zich op wat degene nog wel kan en wil. Ze worden bijvoorbeeld gelukkig van een vakantie, in hun eigen tuin kunnen zitten, etc.

De stichting wou graag een nieuw logo en nieuwe website om professioneler over te komen. Als logo hebben we gekozen voor een klavertje drie. Als een klavertje vier voor geluk staat, moet een klavertje drie wel voor "gewoon geluk" staan. De website is een snel concept omdat we niet erg veel tijd hadden. De bedoeling is dat later aan dit concept verder gewerkt zal worden.

Het resultaat:


De presentatie:

Comment (1)

Leuk initiatief met een leuke opdracht (en mooi resultaat).

Een reactie posten